Medlemstidning

Vår medlemstidning "Fjärilen" utkommer var tredje månad; mars, juni, september och december. Den är gjord för och av VSFB:s medlemmar och har funnits sedan december 1994.

Tidningen

Vår medlemstidning delas aldrig ut till någon som inte själv är medlem. Detta gör att man tryggt kan skriva det man känner innerst inne utan en massa förklarande ord.

De som läser har ju själva gått igenom samma sak...

Fysisk Upplaga

Digital Upplaga

Ta del av vår medlemstidning!

Vill som medlem ha en tidning hemskickad eller ha den i digitalt format?

VSFB använder din e-post för att verifiera ditt medlemskap och skicka ut en digital upplaga. E-posten delas inte med någon utanför VSFB kansli, Läs mer i vår privacy policy

Jubileumstidningar

VSFB Minnestidning 15år
2008

I december 2008 gav vi ut en Minnestidning i samband med att VSFB fyllde 15 år.

Du får gärna läsa den.

Minnestidning 15 år som PDF »

VSFB Minnestidning 20år
2013

2013 gav vi ut en ny minnestidning då vi fyllde 20 år.

Den kan du läsa här.

Minnestidning 20 år som PDF »

VSFB Minnestidning 25år
2018

2018 fyllde föreningen 25 år och en ny minnestidning gavs ut.

Den kan du läsa här. 

Minnestidning 25 år som PDF»

Vill du skicka in något?

Alla medlemmar är välkomna att skicka in dikter, bok- och filmtips och självklart "läsarna berättar" där våra medlemmar kan berätta sin livshistoria. Våra samtalsgrupper och sektioner skriver sina träffdatum i Fjärilen likaväl som här på hemsidan. På detta sätt kan vi sprida allas aktiviteter till våra medlemmar i hela Sverige utan att de måste ha tillgång till internet.  

Sista datum för material till kommande tidning är den 20 februari, 20 maj, 20 augusti och den 20 november. Skickas till redaktionen@vsfb.se

Föreläsningar och arrangemang

I Göteborg bjuder vi in till olika samtalsgrupper såsom Mamma-, Pappa-, och Syskongrupp. Vi bjuder in föreläsare som på olika sätt kan hjälpa oss vidare i sorgen och vi arrangerar årligen en minnesgudstjänst, någon gemensam resa, en julfest, samt gör någon/några aktiviteter för yngre syskon.

Vi önskar att vårt utbud av aktiviteter skall vara som ett buffébord där man ska kunna välja det man själv är intresserad av och tycker om. Alla medlemmar har rätt och möjlighet att gå på de aktiviteter som utlyses i tidningen.

Vi använder oss av cookies ("kakor") vilket tillåter oss att bättre förstå och leverera sidans innehåll till dig. Genom att fortsätta godkänner du vår policy. Klicka för att läsa mer.