Aktuellt

Aktuella händelser

Här hittar du information om våra nya och aktuella händelser.

Inbjudan till Julfest i Göteborg

Publicerad 28 oktober 2022
Julfest för alla medlemmar - 4 december »

Det är med stor glädje VSFB nu efter två år utan julfest p.g.a pandemin, äntligen återigen kan bjuda in våra medlemmar till julfest. 

Läs mer>> https://sv.surveymonkey.com/r/8HZHVWV

Söndagen 4 december mellan 12:00 - 15:00 träffas vi, VSFBs betalande medlemmar på Julfest i Göteborg!
Barn och vuxna, nya och gamla medlemmar hälsas välkomna till ett par timmars skön julstämning bland vänner. Vi vet att det är många i VSFB som gärna hoppar över julen och väljer VSFBs julfest som sitt enda julfirande. Därför vill vi se till att skapa en så skön stämning som möjligt med god buffé, kaffe, julmusik och lotterier med gåvor skapade och skänkta av medlemmarna.

Nytt ställe för Julfesten är Örlogskapellet
I år har vi bytt restaurang och gästar Örlogskapellet, Örlogsvägen 2 hus 73. Nya Varvet i Västra Frölunda. En mysig och trevlig miljö med utmärkta recensioner.

Tomte och gran med julklappar under
För er som har barn med er tipsar vi om att tomtens hjälpreda kommer på besök. Ta med en namnad julklapp till ert/era barn och lägg i tomtens säck.
Vi tar med glädje gärna emot skänkta lotterivinster till julfesten. Hembakat, stickat, skapat själv eller köpt spelar ingen roll! Vi blir enormt glada för alla gåvor! Ett eget lotteribord för barnen utlovas.

TILL ANMÄLAN >>https://sv.surveymonkey.com/r/8HZHVWV 

VSFB Film 1.2

Publicerad 02 augusti 2021
Se vår film... »