Aktuellt

Byte av leverantör

Publicerad den 02 maj 2020


Styrelsen genom

Administration

Vi håller just nu på att ändra vår hemsida och därför ser det inte riktigt ut som vanligt. Allt händer mycket snabbt nu och mycket är inte klart än men vi gör så gott vi kan. För närvarande kan det vara svårt att hitta viss information och kan även vara lite extra rörigt. Vi hoppas på att vara klara snart och beklagar att om detta skapar problem för våra besökare.

Givetvis finns all information vi tidigare haft kvar. Vi ser även fram emot att höra av dig om du har synpunkter. Kontakta oss på info@vsfb.se eller kansli@vsfb.se.


Angående Coronaviruset

Publicerad den 14 mars 2020


Styrelsen genom

Ordförande Ulf Samuelsson

Ingen har väl undgått att Coronaviruset sprider sig allt mer.

Som förening följer vi självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För närvarande finns det inga hinder för våra aktiviteter inom VSFB att fortsätta träffas i grupper med ett mindre antal deltagare.

10 till 20 personer är det normala antalet deltagare i de mindre samtalsgrupperna. Detta antal kan fullt förståeligt minska under en tid då det är många som är rädda för att åka tåg och andra allmänna kommunikationssätt. Om någon samtalsgrupp i landet anser att de vill ställa in sina träffar helt och hållet tills vidare så har styrelsen självklart full förståelse för det.

Vi understryker att vid minsta symptom på luftvägsinfektion, hosta, snuva mm, ska både ledare och deltagare avstå medverkan för att inte föra eventuell smitta vidare. Vi bör även avstå från att ta i hand eller kramas, som vi annars är väldigt duktiga på.

För närvarande ser vi alltså inga hinder för våra aktiviteter.

Självklart kan det ändras. Då återkommer vi från styrelsen, vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi tar självklart också emot synpunkter från er på mail info@vsfb.se eller kansli@vsfb.se.

Slutligen kan jag (Ulf) som nu varje dag som sjukvårdsanställd är mitt uppe i detta med Corona virusinfektion inte nog betona vikten av noggrann handhygien som en av de viktigaste åtgärderna för att skydda sig från infektioner.

Vi använder oss av cookies ("kakor") vilket tillåter oss att bättre förstå och leverera sidans innehåll till dig. Genom att fortsätta godkänner du vår policy. Klicka för att läsa mer.